dimarts, 17 de desembre del 2019

B. El Segle d’Or valencià vist per Joan Fuster


Taller didàctic amb una aproximació als escriptors més rellevants del Segle d’Or valencià Ausiàs March, Joanot Martorell, Jaume Roig, Isabel de Villena i Joan Roís de Corella– a través dels principals estudis que Joan Fuster els va dedicar. A més d’incidir en la visió que Fuster tenia de la vida i de l’obra d’aquests escriptors, es realitza una composició d’imatges i texts dels autors citats, similar a la pàgina d’un facsímil, fent servir les tècniques de la transferència i de l’estampació sobre un suport material que imita els llibres impresos de l’època.

Presenteu l'obra de l'autor  que us va correspondre en el taller en https://www.canva.com/. Feu una recerca d'informació en les web que teniu enllaçades sobre el nom dels autors (eviteu la wikipèdia i indiqueu el nom de la web i dels llibres d'on heu tret la informació): 
  • imatges destacades
  • característiques més significatives de l'obra
  • selecció de textos per comentar a classe (busqueu en la biblioteca els llibres que hi haja de l'autor que us ha correspost)

ATENCIÓ: Cada component del grup s'ha de fer responsable d'elaborar i preparar la seua part de la presentació de l'autor i l'obra que li ha correspost.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada